Tuesday, October 11, 2011

cuci mata

assalamualaikum....







              hai....disini secara terang, nyata dan tanpa segan silu nak bagi tau ,aku tak pernah menjejak kan kaki kat GENTING HIGHLAND(kesian tak???) disebabkan memang aku sedang mengalami penyakit bosan tahap cipan ni,aku pon ape lagi capai laptop,taip GENTING HIGHLAND...haaa tu  dia gmba kt ats hasil snap dari pakcik google ... (best kot kalau dapat g nie)...

1 comment:

Cik Eka said...

genting best!

sejuks angat..kalau main memang best tapi eka tak naik benda yg tinggi2 tu..gayat2..hehehe

jalan2 pon best..
kat bawah genting ada strawberry leisure farm... ladang stoberi petik sendiri..best! hehehe