Saturday, July 30, 2011

>6.40 petang

2 ulasan
       Petang @ senja yang dingin,dgn keadaan yang hujan bersamaan perasaan yang ntah bagaimana rasanya....Fikiran aku terus ligat berfikir ,bagaimana agaknya perasaan sayang ,cinta aku ini akan berakhir...
        Mengapa aku masih mengharap ,sedangkan hampir setahun berlalu,dan jawapan nya sudah tertulis yang dia bukan milik aku ...18 Disember,dia memberi kata putos bahawa tiada aku dalam hatinya...
        Bekas kekasih dia dulu yang tetap dalam hatinya ...dan aku akur dengan keputusan itu.....

Wednesday, July 13, 2011

>rindukan bulan

0 ulasan
assalamualaikum


jika berkaitan dengan rindukan bulan,,,komfem-komfemla bulan tu tak turun untuk  face to face gan kita kan....
tapi kita still dapat tgk dia dari jauhkan...dia tetap cantik ,dia tetap menyinari mlm kitakan????(berapa banyak KAN nak tulis daa)...

isy ape nak tulis nie sebenarnya???

tibe2 rasa cam rindukan seseorang la,, bulan jgk keR???haaa..xla rindukan orang sebenarnya..
tapi tak sempat nak capai tangan dia untuk hidup bersama...


Tuesday, July 12, 2011

>Bunga-bunga Cinta

2 ulasan
secebis bunga dalam taman hati n laman rumah
hahahahaha




Sunday, July 10, 2011

>i like this !!!!

0 ulasan
I dont know why, I love this character so much :D








>nak header transparent?

2 ulasan
 
assalamualaikum
 
 
macam tak percaya...tak sangka ade orang sebaik yuyue nie .
yuyue nak buatkan header utk follower dia .
FREE je ....hehe baik kan dia ?
jom kita singgah kt blog yuyue!!




-  tajuk dia "SECEBIS CORETAN"
                        - ade link " http://chentatulip.blogspot.com/ " kat bwh
-letak pic saya n ltk la pic comel2,bear ke...tak kshla


pilihla mane sesuai!!!!!!!


thanks a lot yuyue!!!!




Friday, July 8, 2011

>Jom berblogjogging Bersama Cik POP

2 ulasan
                     jom join!!!klik link di bwh
            Jom berblogjogging Bersama Cik

   assalamualaikum

  jom kita jogingg keliling dunia blog yeahhh
  thanks kpd yang telah tag saya....

   tag saya :

   maera

Wednesday, July 6, 2011

>terperanjat boboi ohohhhh terperanjat boboi

5 ulasan
assalamualaikum


macam mana tgk tajuk tue hehehe,,terpengaruh dgn sepah maharaja lawak la nie kn...walaupon dh abis...ngeh3..
sebenarnye bukan nk cite sal maharaja lawak...nk story ckit....
        
baru2 nie,ade orang msg,dia tu blh pggl saya yang comel dan cute miut nie ( alamak perasan la plak) IKAN BUNTAL....!!!!!dlm aty mula la berkata2: Btol ke same ni????alamak btol ke nie????bukan ke IKAN BUNTAL tue bulat???Bulat sangat ke saya???aarrrrrhhhgggg toloooongggg
same kerrrr????


Monday, July 4, 2011

>terlalu pantas ia berlalu

2 ulasan





awak .
saye rase sunyi sangat ,sampai rase nak menangis .
saye tak tau nak cakap dengan sape kat sini .
saye nak msg awak pon ,awak xnk bls =="

awak
saye sunyi sangat , saye nak menangis
saye rindu kat awak sangat la , saye bosan mengadap laptop ni
24 jam ,tapi tapi .saye cuma ade ni untuk hilangkan sunyi .
walaupon sebenanrye saye sangat bosan .

awak
saye faham awak tapi ,
seyes cakap .saye sangat sunyi awak :'(
sangat sangat ..






awak
setiap saat sye ingt kat awak .bagai nak gile .
rase sakit bila ingt kat awak .sebab rindu gila .
sebab tu kadang2 saye wat macam-macam tok tak ingat sangat kat awk
tok bagi bibir ni senyum walaupon tak nampak awak ):

kadang-kadang saye berjaye
kadang-kadang saye ta berjaye
air mate saye jatuh jugak 


saye ?
saye tunggu msg dari awak . saye pikir awak tengah buat ape ?
awak da makan ke belum ,awak kat mane .
awak tak ingat sye langsung ke ?


entah la awak ~~

>Janji Terabai

0 ulasan






Apakah sebegitu sulitnya untuk memujukku dan mengatakan maaf untuk janji yang belum kamu tepati dan berkata akan berusaha menepatinya?
Akh.. taukah kamu ini bukan lagi sekadar tentang janji yang tak terwujud? Ini lebih menyerupai gumpalan rasa kecewaku, ternyata janjimu padaku tak bererti  untuk kamu tepati. Itu yang paling menyakitkan ,  rasa marah dan kesalku.Adakah janji kita dulu perlu aku tunaikan,sedangkan kamu telah berlalu jauh darhidupku....
.