Saturday, February 19, 2011

>haty oooo haty....

0 ulasan
sume yang jadi ALLAH dah tentukan....aku sedar sume tu cume kadang2 ak terpikir nape aku????aku sayang dye sangat2p dye xpernah pk aty aku ,perasaan aku....dye cume pk aty dye,,,aty perempuan yang dye sayang tu je....xp aty aku yang dye maenkan????sape nak pk ?sape nak jage?awak ,,saya sayang awak sangat,saya ikhlas cinta kan awak....xp saya tau awak masih sayang hidayah,awak tggu dye,awak takut dye berubah aty waktu awak sayangkan orang laen....xpela saya sayang awak dan sayang akan doa yang terbaik utk idop awak....saya akan doa awak dapat idop dgn dye...INYAALLAH...cume bt mase ni aty ni terlalu lemah....saya x tau knp msti saya sayang awak...xp saya sedar menangis mcm mne pon,sesakit mane pon saya,sayang mcm mne pon saya pada awak....saya xkan jadi yang terbaik dalam idop awak ,walaupon saya dah cube....
0 ulasan




Wednesday, February 9, 2011

>kuatla.....

0 ulasan
Ya ALLAH.....tlg......knp aku x kuat....Ya ALLAH... dye sayang orang laen...biarla dye pergi....mungkin nie takdir idop aku...akan sentiasa dikecewekan,akan sentiasa ditinggalkan demi perempuan laen...mungkin aku x cukup baik untuk dye.....aku sayang dye Ya ALLAH....aku terlalu sayang kan lelaki tu....kalau aku blh lupakan dye...aku buang semua tentang dye,bkan sebab aku benci dye xp sebab dye sayang orang laen...aku xnak dye susah sebab aku,,aku xnak dye terpakse sayang aku...aku kesian kat dye....xnak tgk dye kecewe dah xp aku syang sangat kat dye....Ya ALLAH bhgiakan la dye dgn perempuan yang dye cintai...

Tuesday, February 8, 2011

>bila sumenye akan berakhir????

0 ulasan
ya ALLAH knp aku macam ni????knp aku xkuat macam sebelum ni....kenapa aku menangis macam ni sekali..????kenapa aku sayang dye macam ni sekali???Ya ALLAH kuatkan la aku.....aty ni btol2 sedih.....kenapa sume ni jadi pada aku....x blh ke aku nak rasa bhgia macam orang laen...x blh ke aku idop gn dye???ya ALLAh redhakan la aty ni utk lepaskan dye pada orang yang dye cintai....

>seronok!!!!!!

0 ulasan
sempena bufday aku baru2 ni,aku dapat satu hadiah yang sememangnya aku teramatla suka...rasa2 ape ek huhuhuhuhu...mestila bear besar yang aku teramatla minat huhuhuhu...thanks kepada yang memberi...saya suka sangat.....walaupun saya x dapat bersama gn awak xp awak anta bear tu sebagai ganti...terima kasih yang teramat sangat

>thank you so much!!!!!

0 ulasan
entri nie di tujukan kepada sume kawan2 saya yang wish bufday saya 31 januari aritu....thanks sangat2.....sama ada yang wish melalui facebook,tagged or sms....thanks saya menghargainya...thanks kerana masih mengingati saya kepada kawan2 lama saya....i love u all....moga2 doa korang supaya saya panjang umo,murah rezeki,jumpe orang yang sayangkan saya,berjaya dalam idop ,sihat selalu n senyum sokmo...akan dimakbulkan oleh ALLah...amin....