Monday, December 13, 2010

>hati terbelah-belah

0 ulasan
sy rindu sangat kat dye....sumpah sangat2....walaupon sy tau aty dye stilll pada orang laen tapi sy syang dyela.....sebenarnye sy xtau macam mne sy kalu dye tgglkan sy....xp kalau itu blh bt dye bhgia,sy akan lepaskan dye....mungkin tu je blh bt dye tersenyum.....aku suka dye senyum....x suka dye marah2...x suka dye masam sebab buruk hehhe...ape2 pon thanks bt sy ase bhgia....sy tau sy akan hilang dye stu ari nanti...xp sy nak syang dye walaupon aty sy sakit ,sy kecewe,sy terluka....walaupon sebenarnye sy x kuat ble tgk dye dgn perempuan laen .......

Thursday, December 9, 2010

>thanks....

0 ulasan
teringin sangat nak g air terjun chamang.....walaupun bnde ni dah agak lame nak jugak post kat sini huhuhu
















best sangat2 taw...kepada yang drive thank sangat2 huuhuhu....

Wednesday, December 1, 2010

>perlu ke?????

1 ulasan
pelik la kenapa soalan macam ni selalu ditanya n dipersoalkan.....


awak suka lelaki macam mane????
yang hensem ke tidak???
yang kaya ke???

perlu ke sume soalan tu??untuk sekadar angan2...bolehlakan....sebab x semua bende kita nak kita dapat n x semua orang kita sayang kita dapat memilikinya....kan????
bagi saya x perlu hensem macam fahrin ahmad cukupla sekadar sedap mata memandang...
duit memang la penting xp saya bukan la seorang yang mata duitan,memadai dengan cukup beri semua keperluan....
tapi yang paling penting sekali lelaki tu mesti la.,,ambik berat pasal saya,sayangkan saya n kalau boleh setia...
huhuhuhu

>mood:~~~~serabut,sedih~~~~

0 ulasan
arini sume mood ade.....dengan masalah bertimbun2nye....alahai...nak ngadu kt sape pon xtau....nak ngadu kat awak,awak pon malas nak dengar masalah x penting saya nikan....sume kerja saya kene buat sorang2...ermmmm.....dengan sakit kepalanye.....arghhhhh....kerja banyak nye la....xlarat nak buat sorang2....