Thursday, November 25, 2010

0 ulasan
 majlis daerah bera
 persiapan majlis jamuan raya & penutup bulan kemerdekaan di dataran bera
 sign board bg sesiapa yang nak datang bera
hahaha
 hahaha macam nak promote bera la pulak
mesti ramai yang x pernah datang or menjejak kan kaki ke bumi bera kan....nak ikutkan name tempat ni rasa macam x femes je kan...bera adalah bandar yang baru nak maju okey....sebhgian gmba2 kedudukan bera sebenarnya huhuhu.......macam pemandu pelancong dah aku....hahaha

Friday, November 19, 2010

>Tolong buat saye gembire boleh...?

1 ulasan
Tak tau kenape aku perlu menangis semalam. aku ... aku tak suke keadaan macam ni. Aku tak suke menangis lagi sebab dye. Tp kenape air mate ni tak penah kering2 arghhhhhhhhhhhhhhh tak suke tak suke!!

kawan-kawan doakan aku sentiase heppy, ketawe, gelak2,riang ria sentiasa ye. Dan jugek jgn lupe doakan aku menjadi seorang yg strong! yeahhhuu

>sumpah aku minat giler

0 ulasan
kete ni yang selama ni aku simpan angan-angan nak dapatkan...aku xpernah cakap kat sape2 pon yang aku minat giler design kete ni sebab aku xdpt nak bli lagi...aku simpan je angan2 ni dan akn bli sampai waktunya...


awak igt x saya pernah ckp saya nak bli kete tapi saya lupa nama dye....
nila kete yang saya cakap tu...
SUZUKI SWIFT
tapi awak dh tlg cari  kan harga kete ni utk d***h kan....
ermmmmm xpela....awak tlgla dye ye....

Thursday, November 4, 2010

>HaHaHa paDan mUka!!!!!!

0 ulasan
tu la orang kata jangan menipu "berdosa"...
konon-konon nak kena kan orang...
last2 dye yang kena....
rasa macam nak gelak terguling2...

maaf kejutan yang awak nak lakukan tidak menjadi okay....
tapi saya tetap menhargai kejutan yang x berapa nak menjadi tu....
tapi sori awak taw...sebab nak jumpe sya awak kena saman...
sori sangat2 BUT paDan muka,laen kali jangan nak kenakan orang lagi taw...
thanks...sebab kuar makan gn saya n sudi luangkan masa tok saya...

lakonan yang anda lakukan 2,3 arini amat menyakitkan ati saya sebenarnya...
seriusly....
xp lakonan anda perlu diperbaiki lagi okay....
huhuhuhuhu

>ish....xDe PaKwe poN xpe Daa....

0 ulasan
Hello sayang...

kenapa sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abg tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abg ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating.... biasa la tuh...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apsal la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi tuh....Abg tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh..... soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak..dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh??? udah ler tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abg pinjam jaap henset sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag besar..senang nak simpan henset abg yg besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...

Betuuuul...........! semalam abg dah booked tiket citer Salon tuh... abg ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah abis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abg pinjam utk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh gaks guna masa ari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abg dye la sampin tu ngan kaler lain....

Buat masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la yee utk pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh... sayang pergi keje naik LRT pun bolehh........! ...

Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tlg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni...

Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jgn lupa top up kan prepaid abg nii... esok2 senang abg nak call sayang lagi...


bye-byee....

>huhuhuhuhu

0 ulasan
Beberapa minggu lepas saya ajak awak keluar...



Awak tak nak keluar sebab nak study..ok fine i accept that...

Awak kata nak keluar hari khamis...awak cakap nak keluar awal,

saya jadi excited sangat-sangat...

Tetiba semalam awak cancelkan sebab awak ada program...

kecewanya saya..

Wednesday, November 3, 2010

>chenta tulip

0 ulasan
bunga tulip yang aku minat giler...
cantik nye la....
tulip merah

>seDih lorh....

0 ulasan
aku rasa sangat sedih okey!!!aku rasa macam akan kehilangan dye je.....uwaaaa....aku rasa macam nak nangis....tapi aku tak nak ....
ermmm aku btol2 rindu dye....sobs...sobs...
kenapa perlu aku rasa sedih?????
aku tak gadoh gn dye pon....bertekak pon tak,tapi KENAPA?

uUWwaaa jangan pergi....jangan tinggal kan aku sorang-sorang..




soBs....soBs....soBs......

>DaTa - Rahsia kesabaranku

0 ulasan
sayup hiLang
Rahsiaku seLamanya
unTuk aku
Terus menyinTai Dirimu

Aku penDam
JaDi khazanah semaLam
semoga engkau bahagia

seTeLah aku meLihaTmu berubah
TuTur Laku TiaDa menJaga haTi
Apa Lagi guna rahsia inikan
ku persembahkan..

ku cuba perTahankan perasaanku
namun kau Terus menDuga
kesabaran ini
DipersenDa..

kiranya huJan Turun membasahi Diri mu
ITuLah air maTa Dari haTiku
menghiTung hari - hari bersama
namun aku Dikecewa


AnDainya aDa bayu membeLai waJahmu
Ia membawa kaTa pesan Dariku
Aku kini DapaT menerima
perpisahan ini..

Tuesday, November 2, 2010

>pinjaman semata-mata

0 ulasan
ku temui mu dalam gerimis,

ketika air mata basah di pipi,

saat itu musim tengkujuh...

hujan tidak henti-henti mencurah ke bumi milik Ilahi,

sehingga hati ku tertanya-tanya, dimana mentari yang ku cari..

"akal" berbisik dalam diri,

sabarlah lah wahai hati,

ada sesuatu menanti mu pasti, di sebalik awan mendung berarak pergi...

ku yakini janji Ilahi,

ku sabar menanti...

hari berganti hari, bulan-bulan ku biar berlalu, tahun terus berlari

tanpa ku sedari, ku temui sinar di lorong sunyi

aku berlari menghampiri,

tetapi ia bukan mentari yang ku cari...

rupanya hanya sinar sang pelangi,

namun ku syukuri nikmat kurnian Ilahi,

yang pasti bukan miliku abadi....

Ya Allah, jangan biarkan daku mencintai kurniaan mu, melebihi rasa cinta & kasih ku pada Mu"

>paNoRama indah~~~~

0 ulasan









mendamaikan.....
suka sangat benda2 berkaitan alam sekitar
cantik ciptaaan ALLAH..
impian nak g merasai sume keindahan alam
~lalalalalalalala~
0 ulasan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*******************************************
*****************************
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
BOSAN
BOOSSAAN
BOOSSSAANN
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Monday, November 1, 2010

>exam~lalalalalala

0 ulasan
time hujung2 taon ni cam bese la time2 student2 skool,,student2 poli n student2 U final...walaupon aku bkn lagi dari kategori student xp kadang2 dikategori jugak huhuhuhu..konon2 la...
mane tau akan datang kan ,,doa cik abg budin nak aku sambung blaja termakbul kot2...
arini abg budin start exam..hope dye dpt jawab..walaupon aku tau dye xde la study mne..
"maen kuat...t kne repeat baru tau..."
disebabkan dye nak exam akula jadi mangsa kebosanan akibat daripada kelebihan "kestudyan" dye ..

P/s :gud luck tok paper senggaraan arini ea...

>sob....sob...

0 ulasan
hari sabtu ari2 bufday dye...plan baik punye nak jadi orang fes wish..,,xp bantai ak tertido la pulak...huhuhu
cian dye...dah la konon2 nak g celebrate x jadi pulak...ape2 pon xsabo nak tunggu dye balik....

      :balik cpt taw pakcik buddin!!!...huhuhu...
        :hadiah dah prepared taw cik abg...xp janji jgn gelak taw


p/s:sori sayang t kite jumpe i blnje mkn ea...huhuhu