Thursday, October 28, 2010

oh perempuan..

Nak handle perempuan yang annOying ni lagi susa dari handle stereng kete or tayar beskal. Silap ribulan mau aku langgar gune lori tayar enamblasss.
Sume mende die sOrang yang paling bagOs. Die paling cantik, die paling best, sume orang gile kat die, die paling kiyut .Padehal satu lelaki pon xlekat, tapi diri sendiri sebOk cari jodOh , padehal xde sape suke kat kau. Oh tebalnye muke kau nanti bile satu hari kau sedar yang semua orang kate kau macam tu. Xlaku!

Kalau kau laku kenape xkawen lagi kenape semua orang yang kau kate suke kat kau langsung xde yang kapel dgn kau. Alahai... perasan cantik btOllah kau ,sume orang anggap kau macam biase je kau yang cakap kau punye tip tOp meletOps! Padehal... Orang xpandang pon engkau tu. Setakat kacau gurau-gurau pon kau dah perasan lebeyh.

Tapi kau kutuk orang pandai... Diri sendiri xcermin kau laaaaagi terOk dari orang yang kau kutuk tu. Tapi kau nak cOver kau kate kau bersyukur and terime diri kau macam tu. Orang laen yang macam kau, heks* bukan maen lagi kau ngate kan...? BurOk hudOh gedebab segala. Mulut kau insurans banyak bayar dah ke??? Cermin rumah kau xcukup besar untuk kau ke??? Atau pOn cermin tu sentiase prak prak prakkkkk retak kalau kau diri depannye??? Hiks!

insaf and sedarlah diri wahai pempuan... Apelah dibangge dengan pujian lelaki , lelaki ni bukannye boleh percaye. "Like" sttus or phOtO je kau dah perasan hOt. Tu blOm masOk part puji lagi. Alahai... kau xkenal ke lelaki millenium macam buaye tembage sekali die ngap kau. Padan muke. Apelah nak dibandingkan pujian dengan "like ur phOto/status" dengan usaha lelaki kalau die btOl-btOl suke kat kau mesti die fight untOk dapatkan kau and xpernah ptus ase then kau nampak keikhlasan die. Malangnye xde lagi lelaki yang buat macam tu kat kau kan? Haks3

Cukupla tak payah la nak upkan diri sendiri nak bangge diri kau tu yang terbaik kau la yang paling dewa sekali. Haktuih haktuih aku geli nak dengar kau cerita pasal diri kau yang lOw class oh sungguh aku susah nak cakap macam tu tapi malangnye kau memang lOw class sebab diri kau bukan sape-sape and kau layak dapat lOw class gurl sebab pangai kau tu yang lagi poyo tahap tenuk tambah plak dengan sikap kau suke merendahkan orang laen. U r at da lOwest!!! Paling rendah sejuta kali* hambek kau orang cume sekali kau plak sejuta kali ;p

Dan satu lagi kau perlu ingat, xpernah terlintas langsung dalam diri aku nak rase jeles kat kau sebab ape yang aku ade lebih dari cukup. Oh kenapelah kau perasan sangat yang aku ni jeles kat kau padehal obiyes gile kau yang jeles tengOk kebahagiaan aku. Oh ye, sebab kau annOying sangat, aku naek menyampaH. Saje nak bagi kau sedar diri kau tu.. BUKAN BAGOS SANGAT..TolOng sedar yerk...

No comments: