Saturday, October 23, 2010

MAKHLUK YANG SENGAL....

Aku bengang giler bile ade manusia sengal yang menyalahgunakan facebook...boleh pulak sorang minah ni menggunakan facebook palsu dye tok men'sound orang...dan orang tu adalah aku....hahahahaha padan muka aku kan...

msg pertama minah tu :
aq warning ko x payah nak gedik2 komen pape kat wall pakwe aq...cermin    la diri tu dh la stail cam orang tua...sekali lagi ko komen aq malukan ko kt kwn2 ko...jangan bajet sangatla...

bile aku tanye sape pakwe dye,dye xnak bgtau pulak...

eee plz la....ade gak orang macam ni kan...blom jadi laki lagi dh lebih2...macam la dye tu cantik sangatkan...kalau aku macam orang tua pon at least aku x pernah ubah sikit pon ciptaan ALLAH...macam mane ALLAH jadikan macam ni la aku....

msg kedua minah tu :
paham bahase pon....

dan secara sengaje nye aku dapat agak sape minah ni n sape pakwe dye....minah ni x cantik mane pon...elok2 jadi pompuan nak jadi lelaki ....pelik punye orang pastu cakap orang xsedar diri....

isy..isy..isy...



i fucking stupid people like this

No comments: