Wednesday, September 29, 2010

>isy...isy...KALAULAH TERJADI

0 ulasan

>wow!!!!!

0 ulasan
nie cincin yang aku pernah idam-idamkan
hahahahahaha
belagak nak Yang maHal2 kan padahal x mampu pon nak beli..


zaman sekarang kalau couple pelik-pelik,macam2 jenis ada...taste dyeorang pon macam2..


sebenarnya nak cite pasal cincin...bukan pasal couple pon saja nak merapu bosan nie...


couple zaman sekarang pon nak guna cincin kan,kalau dulu tunang gn kawen je guna cincin..tapi skrg couple po nak gak..kalau pakai cincin 2 konon nya perempuan or lelaki 2 dye punya la,orang laen x boleh ambik...hahahahaha rasa nak gelak plak.......


ada x tips-tips nak pakai cincin ek agak2nya???

orang kata x boleh pakai cincin kat jari telunjuk ,ibu jari,gan jari hantu betol ke???

xtaula pulak.....


>KiTa BuAt nAkK?????

0 ulasan
Bahan-bahan:

1 cawan serbuk koko
1 cawan gula pasir
1 cawan susu cair
1 cawan minyak jagung
1/2 cawan susu pekat
3 biji telur
1 sudu teh serbuk penaik
1 sudu teh soda bikarbonat
2 penutup botol esen vanila
1 1/2 cawan tepung gandum

cara membuatnya:

-campurkan serbuk koko,gula,susu cair,susu pekat, dan minyak dalam periuk.kacau perlahan
dan masak hingga sebati,ketepikan seketika.
-pukul telur hingga kembang dan masukkan dalam bahan yang dimasak tadi
-gaul rata adunan dan masukkan pula tepung sedikit demi sedikit,gaul hingga sebati.
-tuangkan dalam loyang dan kukus selama 50 minit


NAK CUBA BUAT YANG NI PULAK LAH

>JoDoH...joDoh...

0 ulasan

aKu baru tau yang joDoh terBaHagi denGan 3 JeNIs...

aKu tau Pon DaRi ceRita "Epilog sYurga CinTa"...

peNgaRuH tv kuatkaN huhuhu....




1.JODOH DARI SYAITAN :contohnye DANIEL bertemu dengan AMIRA,pastu suka sama suka...pastu buat maksiat...then dapat anak luar nikah ,baru nak kawen...tu la dinamakan jodoh dari syaitan.

2.JODOH DARI JIN :contohnye DANIEL minat kat AMIRA tapi DANIEL bertepuk sebelah tangan..DANIEL bomohkan AMIRA pastu baru dapat kawen..tu adalah jodoh dari jin


3.JODOH DARI ALLAH:contohnye DANIEL dan AMIRA suka sama suka ...DANIEL masuk meminang AMIRA dan dyeorang kawen..



huhuhuhu kelakar kan!!!!


Friday, September 24, 2010

>luMraH...

0 ulasan

>seDapnYe....

0 ulasan
seDap Kn kEk niE???
taPi gaMba nIe aKu amBiK kaT faCeBoOk kaWan aKu
hahahahahaha
laWak kan puNyela tEringiN xDpt reAl gaMba pOn jaDi


nAk bEli juGaklAH!!!!
aGak2 MaHal tAk ekK????
nAk beLi tiMe bUfdAy aKu taPi dAh lePaS
HuHuHuHu

Thursday, September 23, 2010

>love is better...

0 ulasan


siapa kah lelaki ini...????
hahahaha
comey....
huhuhuhuhuhu

>saYaNg

0 ulasan
issyy...
aKu daH teRsaYanG sOrg MaMat niE La....
maCam maNe eKk...

FuHh...
maSaLaHnye sEkaRang Nak kaTe taNgkap CintaN tuE
aDalaH JuGaKk... dYe meMang kaTe kaT aKu YanG dYe SaYanG aKu..
Tapi...
dYe x boLeh NaK luPeKaN aWeKk laMe dYe la Plak...
mmmmmm

KoNfiUs...KoNfiUs...
isy...isy..
aPeLa naSeB baDan...
naK wAt maCam maNe eKk..

BuKan nYe x PaHam dYe...
PaHam saNgat taPi nTahla kaDang2 hatY ni peLik...
kaDang teRaSe gaKk biLe dYe caKap paSaL eX dYe 2...
raSe maCam xDe ruAnG je unTuKk aKu daLam HatY dYe...

aPa aKu PeRlu laKukaN??
JauHkan DirI daRi dYe???
abaikaN peRaSaan aKu paDa dYe??
biAr kaN dYe deNgaN pErasaaN dYe paDa aWeKk dYe??

>aWak

0 ulasan
aWak..
DaH hamPiR 2 TaHun kiTa x juMpaKaN...
aWak still maCam duLu kew???
aWak siHat ???aWak daH hePi kaN seKaraNg???
saYa tuRut hePi biLe tnGok aWak hePi...


aWak..
kaLau bOlEh saYa naK caKaP deNgaN aWak...
naK minta mAaf ngaN aWak...
kaLau saYa PeRnaH saKitKan haTy aWak dLu..


aWak..
doAkaN saYa baHagiA deNgaN dYe maCam aWak seKaRanG..
saYa aKaN LuPaKan aWak unTuK seLama-laManYa...

Wednesday, September 22, 2010

>eRmMmM...

0 ulasan
ErMm...
rInDuNyeR kAt dYe.....
xp dYe buSy kot....
seNyaP jew...
coL x,tExt pOn x...
ErMm...
boSaNla....
aPe nAk wAt Ea...
tiDo?? x nGaNtOk...
mKn?? x laPo..
ErMm....
raSe maCaM sedeY xP keNaPa???
eee maCam2 aku NiE....
xp 2 la yaNg aKu raSe...

Tuesday, September 21, 2010

>...DoAkU...

0 ulasan
YA ALLAH,
Seandainya telah ENGKAU catatkan,
Dye milikku Tercipta buatku...
Satukanlah Hatinya dan hatiku..
Titipkanlah kebahagiaan antara kami..
Agar Kemesraan itu abadi..
Tetapi YA ALLAH.
Seandainya telah engkau takdirkan
Dye bukan milikku...
Bawalah dye jauh dari pandanganku..
luputkanla Dye dari ingatanku...
Dan peliharala aku dari kekecewaan...
YA ALLAH ya tuhanku yang maha mengerti
Berikanlah aku kekuatan
Menolak bayangan dye jauh dari idop ku....
Agarku sentiasa tenang...
Walaupun tanpa bersama dengannya....
YA ALAH.
Berikan kami kebahagiaan didunia & akhirat....

>JIWA LARA

0 ulasan
TERKADANG,
HATI DIISI SEPI....
JIWA DICURI SUNYI....


LANTAS DIRI TERTANYA2..
APAKAH DICARI SEBENARYA..??
ADAKAH SEPI ITU MENYEKSAKAN???
ADAKAH SUNYI ITU MEMBEBANKAN????


TIDAK SAMA SEKALI...
SEPI ITU SATU KETENANGAN..
SUNYI ITU M'HADIAHKAN KETENTERAMAN..


LALUILAH...
DAN HARGAILAH....
SEBELUM IA PERGI...


MENGHULURKAN KEBAHAGIAAN..
YANG TERKADANG TAK PANTAS..
UNTUK KITA MILIKINYA...

Monday, September 20, 2010

>KiTa beRteMu & BerPisaH

0 ulasan
suAtu peRteMuAn paSti aDa peRpiSaHaN...
peRpiSaHan aKaN teRjaDi aPaBila waKtu jaNGka maSa
PerTemuAn itu teLaH TamaT...
WaLaupuN begitu,SetIaP yaNg Berlaku ada HikMah
DiSebAliKnYa...
SeGala kEnanGAn,PAhit & maNIs yaNg teLaH diLalui
aKan ku SemaT dalam JeNdela SanubaRiKu untuk
seLaManYa...
JaDikan SegaLa Yab=Ng Berlaku ,Sebagai PeNgalaman,
PenGajaRan & keNangan yang palinG maNIs daLam DiRi
& hidupmu....
Apa yaNg kau CuRah & SeRaH aKaN Ku KeNaNg
DaN haRgaINYa saMpaI Ku mEneMui aJaL...
INSYAALLAH....
DAn seKiranYa aKu aDa menYaKiti,melukakan@
MengHiris perasanmu Ku mohon maaf
KeraNa mungkin aKu Tidak SeDaRiNya...
WaLauPuN suDaH tiBa waKtu uNtuK BerPiSaH
JaNgan Pula Kau Terus mEluPakaN aKu jIkA
KiTa tiDak bErtemu lagi..





TerIma KaSiH aTas KaSiH saYaNg YaNg Kau
BeRi PaDaku sepaNjang pengenalan
kiTa......

Thursday, September 9, 2010

1 ulasan






SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


MAAF ZAHIR & BATIN

Wednesday, September 8, 2010

>aKU DaH BoSaN

1 ulasan

B.O.S.AN


B..O..S..A..N


B...O...S...A...N


B....O....S....A....N


B.....O.....S.....A.....N


B......O......S.......A......N


B........O........S........A.........N

>warna warni

0 ulasan











cantiknye bunga-bunga niekan????ish kalau ade orang bagi kat aku memang sayang lebihla kat dia..hahaha...sekuntum mawar merah,putih,pink,kuning...hahahaha...



Tuesday, September 7, 2010

>kaD raYeR

0 ulasan










huhuhuhu ni kad raYer yang kawan2 aku bagi...sekarang xde dah orang bagi kad raYer pakai pos punyer kat aku...yang ade cume dalam facebook jew...ish2...xpatotkan...walaupon xbanyak kad yang aku perolehi...xp thanks kawan2....ade jugak kan daripada xdekan... cantik gak kad dyeorang bagi kat aku nie,,,"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN".




Monday, September 6, 2010

>BeaR kesaYangaNku...

0 ulasan

niela bear kesayangan aku....sayang sngt....ni orang yang aku sayang bagi dan secara automatik

sayang la bear ni sekali...tambah2 aku mmg teramat la menyukai "teddy bear"..comey
sangat..aku suka kumpul teddy bear,x kirela kecik ke besar aku xkisah,janji comey...

>Duit raye!!!!!

0 ulasan
alahai...
tahun nie msty dah x dpt duit rayekan???xbestla...

nk jgk!!!!
nk jgk!!!!

mmgla kalau dpt pon xdela byk mne xp saje suke-suke kan..
hahahaha....hahaha..

ayah,mak nak duit Raye!!!
abang nak duit raye jgkkkk!!!
0 ulasan
saya sayang awak....
awak benci saya???
satu perkara yang saya nak awak tahu,perkara yang paling sedih kalau awak benci saya.
kalau awak x nak lagi cakap dengan saya.
saya tahu,sekarang tengok saya pun awak xsudi kan....
saya sedih sangat.
awak x tahukan.
bila saya pikir tentang awak,,saya mesti menangis.
saya selalu tengok gambar awak..
awak ade tengok gambar saya???
komfem xdekan!!!
awak suke warna HITAM...
saya suka warna COKLAT...
awak TINGGI..
saya PENDEK...
awak KURUS..
saya GEMUK..
awak saya sayang awak
awak sayang saya x???
awak,saya masih tunggu awak...
tapi sampai bila???
nobody can replace you..
kenapa saya kenal awak dulu???
kenapa saya boleh saya awak sepenuh hati saya???
even awak dah buat macam2 kt saya..
bodohnye sayakan...
awak ,
saya sayang awak...
kalau boleh hari2 saya nk mimpi awak
nak pelok awak xdpt real,dalam mimpi pon xpe...